U Čaglavici nastavljeni radovi na mestu gde je to zabranjeno. U opštini Gračanica i dalje ćute

Na poljoprivrednom zemljištu u Čaglavici u blizini Medija centra i danas od ranog jutra odvijaju se radovi na  izgradnji najverovatnije novog objekta.

Radovi su počeli juče, a tu lokaciju na kojoj je propisima zabranjena gradnja, juče je obišla direktorka Odeljenja za urbanizam i zaštitu životne sredine Aleksandra Đekić.

Medija centar Čaglavica pokušao je juče u tri navrata da upravo od Aleksandre Đekić sazna da li je opština Gračanica izdala dozvolu za gradnju novog objekta na toj lokaciji, međutim bezuspešno, jer je Đekićeva sve vreme govorila da joj treba “još malo vremena da to proveri”.

Nakon što je Medija centar objavio tekst pod naslovom “Nova gradnja u Čaglavici na mestu gde je to zabranjeno. U opštini Gračanica proveravaju da li su izdali dozvolu” radnici su sa mehanizacijom napustili spornu lokaciju, a pola sata kasnije na teren je izašla i direktorka Đekić koja je i tom prilikom novinarima Medija centra Čaglavica obećala da će vrlo brzo da pošalje odgovor u vezi sa ovom gradnjom, ali se to još uvek nije dogodilo.

Izvor :
Medija centar Čaglavica