Rukovodstvo opštine Gračanica pojašnjava Momčilu Trajkoviću “kako gradonačelnica može da ga primi”

Nakon što je Srpski nacionalni forum (SNF) pre nekoliko dana prihvatio poziv rukovodstva opštine Gračanica da njihove predstavnike “uveri” da su “zakonske procedure” u vezi sa nelegalnom gradnjom i uzurpacijom opštinske imovine na teritoriji opštine Gračanica u toku, opštinsko rukovodstvo je juče saopštilo da “ponuda i dalje važi”, ali da postoji protokol – kako doći do gradonačelnice Gračanice.

Inače, rukovodstvo opštine Gračanica u najnovijem saopštenju za javnost sada na sastanak poziva samo predsednika Srpskog nacionalnog foruma Momčila Trajkovića, a ranije je pored Trajkovića bilo pozvano i predsedništvo SNF.

Opštinsko rukovodstvo predsedniku Srpskog nacionalnog foruma Momčilu Trajkoviću precizno objašnjava na koji način gradonačelnica može da ga primi.

“Izvolite kao i svaki građanin ostavite kopiju lične karte na portirnici i sačekate da vas službenici pozovu. Samo nemojte da se nervirate moraćete malo da sačekate. Predsednica opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić građane prima četvrtkom, a na listi je njih više od stotinu. Ne možemo da Vas primimo preko reda. Sve po zakonu i redu”, navodi rukovodstvo opštine Gračanica.

Podsetimo, Srpski nacionalni forum je prethodnih dana nekoliko puta zatražio odgovore na pitanja u vezi sa nelegalnom gradnjom i uzurpacijom opštinske imovine na teritoriji opštine Gračanica. Međutim od rukovodstva opštine Gračanica je u vezi s tim pitanjima u dva saopštenja dobio odgovore u tri rečenice:

„Zakonske procedure za sve šta nas optužujete su u toku“. “Put do građevinskih dozvola je zakonom regulisan akt, nelegalna gradnja takođe”. “Sve je u proceduri”

Rukovodstvo opštine Gračanica tvrdi da će Trajkovića o svemu tome “uveriti kad dođe na red”, odnosno kad se stvore uslovi da ga gradonačelnica Ljiljana Šubarić primi.

Izvor :
Medija centar Čaglavica