Aleksandar Kapetanović novi je direktor Odeljenja inspekcije u opštini Gračanica

Opština Gračanica imenovala je danas Aleksandra Kapetanovića za novog direktora Odeljenja inspekcije, potvđeno je Mediju centru iz kabineta gradonačelnice Gračanice Ljiljane Šubarić.

„Imenovani stupa na dužnost sutra, odluka je stupila na snagu danom potpisivanja od strane predsednice, odnosno danas“, rekla je šefica kabineta gradonačelnice Gračanice Kristina Slavić za Medija centar.

Medija centar prethodno se obratio i direktoru administracije opštine Gračanica Igoru Aritonoviću, sa pitanjem – da li je tačno da je imenovan novi direktor Odeljenja Inspekcije,  međutim on nije želeo da detaljnije komentariše već nas je uputio na kabinet gradonačelnice.

„To ne mogu da demantujem, niti da potvrdim, morate da se obratite kabinetu gradonačelnice“, rekao je Aritonović kratko za Medija centar.

Prema nezvaničnim saznanjima Medija centra novoimenovani direktor Odeljenja inspekcije Aleksandar Kapetanović je rodom iz sela Donja Gušterica, a trenutno živi u Gračanici.

Podsetimo, bivša direktorka Odeljenja inspekcije u opštini Gračanica Jelena Stojanović podnela je neopozivu ostavku na ovu poziciju 11.09.2023. godine uz obrazloženje da su „razlozi za podnošenje ostavke lične i privatne prirode, kao i angažovanje na drugoj radnoj poziciji“.

Izvor :
Medija centar Čaglavica