Zloupotreba medija i institucija radi sticanja lične koristi

Biljana Stojkovski iz Gračanice koja je više puta podnosila zahteve za rešavanje stambenog pitanja je juče u izjavi za RTV Kim iznela netačne podatke o porodičnom statusu, navodeći da je samohrana majka. Međutim, kako smo u međuvremenu saznali, njena ćerka je udata i živi odovojeno sa suprugom i detetom.

Stojkovski je i prilikom podnošenja aplikacije u Opštini Gračanica na konkursu od 21. oktobra prošle godine takođe navela da živi sa ćerkom, iako je njena kći još tada bila udata. Konkurs je u međuvremenu oboren, a u jučerašnjoj izjavi za RTV Kim Biljana je kazala da joj je gradonačelnica Ljiljana Šubarić rekla da na sledećem konkursu neće morati da podnosi novu dokumetnaciju, već samo zahtev.

„Rekli su mi, kada bude novi konkurs, da ću samo da pišem zahtev, neću ponovo da vadim onu dokumentaciju i da dajem pare. To mi je rekla Ljiljana Šubarić“, kazala je Biljana i dodala: „Rekla mi je kada bude konkurs, vi će te da predate zahtev i videćemo gde ćemo da vas smestimo“, zaključila je ona.

U dokumentu koji je priložila 21. oktobra prošle godine, a u koji je RTV Kim imala uvid, Stojkovski je navela da živi sa ćerkom i da je samohrani roditelj.

Kako nam je potvrđeno u Opštini Gračanica, kandidatkinja Stojkovski je prilikom predaje dokumenata izostavila potvrdu o zajedničkom domaćinstvu, odnosno dokument kojim se potvrđuje da živi sa ćerkom.

Zbog objavljivanja neistinite izjave naše sagovornice, RTV Kim se izvinjava svojim čitaocima i gledaocima.

Izvor :
RTV KIM