Vučić: U Briselu ćemo insistirati na miru i dijalogu

Beograd, 18. juna 2023 - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vuèiæ, obraæa se naciji. FOTO TANJUG/TARA RADOVANOVIÆ/bs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga tokom naredne nedelje očekuju važni razgovori u Briselu, te da će on insistirati na miru i dijalogu i ukazati da su nedvosmisleno uz srpski narod na Kosovu.

Vučić je sumirajući nedelju za nama na Instagram profilu buducnostsrbijeav, napisao da ga za četiri dana očekuju važni razgovori u Briselu.

„Mi ćemo, kao i do sada, da insistiramo na miru i dijalogu i ukažemo na to da smo nedvosmisleno uz naš narod sa KiM. Baš kao što sam rekao i najmlađim oficirima Vojske Srbije – sebe, svoj narod i zemlju možemo da sačuvamo samo snagom, hrabrošću, marljivošću, odgovornošću i ozbiljnošću“, naveo je on.

I u ovim teškim vremenima, kako je dodao, „još jednom smo pokazali da država brine o svim građanima i razume brige i probleme sa kojima se susreću“.

„Zato bez stajanja, naporno i vredno radimo, kako bi uslovi života bili što bolji. Samo tako možemo da očekujemo velike rezultate. Na to su nas podsetili naši sportisti!“, napisao je predsednik Srbije.

Izvor :
KIM