Vučić o susretu Đurić – Radoičić: Ništa ga nisam pitao, samo sam gledao cinkaroše

Beograd, 18. juna 2023 - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vuèiæ, obraæa se naciji. FOTO TANJUG/TARA RADOVANOVIÆ/bs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije ništa pitao ambasadora Srbije u SAD Marka Đurića da li se sreo sa nekadašnjim potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem nakon što se pojavila fotografija susreta na društvenim mrežama.

„A ti Marko Đuriću video si se tu i tu, nisam ga ni pitao ni kad, ni gde, ni zašto. Ni da li je ustao od svog stola da se vidi sa Milanom Radoičićem, da sedne na minut dva ili došao sa njim, ni kad ni šta. Ništa ga nisam pitao“, kazao je Vučić.

Kako je naveo, samo je gledao cinkaroše po modelu iz 1943. godine kako će negde nekom da prijave.

„Zamislite sa ‘zlikovcem Srbinom se sreo. Stvarno? A hvalićete sve one koji idu na grob Ademu Jašariju koji je ubijao srpske policajce i vojnike legalne i legitimne. Još ćete da glumite žrtve. Sve je izokrenuto u ovoj zemlji“, naveo je.

Podsetimo, Marko Đurić i Milan Radoičić sastali su se u jednom restoranu, što se vidi na fotografiji koju su u subotu uveče na društvenoj mreži „X“ delili mediji i korosnici te mreže sa Kosova.

Na fotografiji se vide Đurić i Radoičić kako sami sede za stolom u jednom restoranu, a korisnici društvene mreže „X“ su naveli da je ona nastala u Srbiji.

Međutim, nije poznato kada se desio susret ambasadora Srbije u SAD i Radoičića, koji je pod sankcijama Amerike zbog korupcije.

Izvor :
N1