Vučić: Danilo nema nikakve veze ni sa čim, voli Srbiju i KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na objavu kosovskog ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svećlje u kojoj tvrdi da je blizak saradnik Danila Vučića učestvovao u napadu na kosovsku policiju u Banjskoj. „Danilo, naravno, nema nikakve veze ni sa čim, osim što voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN“, napisao je Vučić. 

„Večeras je Kurti optužio moju porodicu, mog prvenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovek primeti je kad neko napada tuđe porodice, decu, jer mu se oni uvek čine kao najlakše meta“, naveo je predsednik Srbije.

Napominje da Danilo, nema nikakve veze ni sa čim, osim što, kako tvrdi „voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN“.

„Pokušao si Kurti i dugim cevima majicu da mu skineš, nisi uspeo. Ćerku si mi vređao, onako, junački i muški kako samo ti umeš. Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišes srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan“, istakao je Vučić na Instagram stranici budućnostsrbijeav.

Izvor :
kim