Vljori Čitaku trajno obrisali nalog na fejsbuku

Potpredsednica Demokratske partije Kosova Vljora Čitaku saopštila je da je njen nalog na društvenoj mreži Fejsbuk trajno ukinut.

Čitaku se požalila da je njen Fejsbuk profil blokiran zbog „neprimerenog sadržaja“, iako kako je navela, nikada nije prekršila pravila na toj društvenoj mreži.

„Nije da me je toliko briga, ali nemate osnova da onemogućite moj Fejsbuk. Nikada nisam prekršila pravila“, napisala je Čitaku na Tviteru, obraćajući se administratorima Fejsbuka.

Takođe navela da sumnja ko je mogao da prijavi njenu stranicu, i da je situacija u kojoj se našla „jednostavno smešna“.

Not that I care that much @Meta, but you have zero grounds to disable my @facebook. I have never violated the rules, NEVER.

I might have an idea or two as to who reported my page, but this is simply ridiculous.

Anyways. pic.twitter.com/uMilW6tmmH— Vlora Çitaku (@vloracitaku) February 13, 2022

Kompanija Meta navodi da ne mogu da ponovo razmotraju odluku o korišćenju njenog naloga jer je prošlo previše vremena.

Iz kompanije Meta su naveli da je Čitaku onemogućeno korišćenje naloga na Fejsbuku jer nisu poštovani „standardi zajednice“, koji inače predstavlju neku vrstu vodiča za to šta je dozvoljeno da se objavljuje na Fejsbuku.

„Ne možemo da preispitamo ovu odluku jer je prošlo previše vremena od kada je onemogućeno korišćenje vašeg naloga“, navode iz kompanije Meta i poručuju Čitaku da poseti stranicu posvećenu „standardima zajednice“ kako bi saznala više o tome koji sve mogu biti razlozi za to da se nekome onemogući korišćenje naloga.

Podsećamo, Vljora Čitaku je saopštila da je njen nalog na društvenoj mreži Fejsbuk blokiran na nedelju dana.

U objavi na Tviteru, Vljkora Čitaku je istakla da je razlog blokade njena objava o Novaku Đokoviću, kao i da zna ko ju je prijavio.

Izvor :
B92, RTK2