U Lapljem Selu održan odbojkaški turnir „Mladi i zdravi“

Odbojikašni turnir „Mladi i zdravi“ održan je danas u sportskoj sali OŠ „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu u organizaciji Odbojkaškog kluba „Vidovdan“, a uz podršku Opštine Gračanica.

Prema rečima sekretara ŽOK „Vidovdan“ Vladana Trifića turnir je održan u cilju promocije sporta, mladosti i zdravlja, a učestvovalo je blizu dvesta mladih odbojkaša i obojkašica, za koje su bile obezbeđene skromne nagrade u vidu medalja i pehara.

Predsednik kluba Ivan Šubarić se predstavnicima Opštine Gračanica zahvalio na konstantnoj podršci, pre svega u vidu besplatnog prevoza na turnirima na i van Kosova, zatim pomoći u sportskih rekvizita. Zahvalnice je uručio direktoru opštinske administracije Igoru Aritonoviću i direktoru odeljenja za omladinu i sport Dušanu Cvejiću, koji im je povodom turnira poklonio deset odbojkaških lopti.

„Opština će kao i do sada nastaviti da brine o mladim sportistima. To dokazujemo svojim aktivnostima iz dana u dan, nastavićemo sistemski i kontinuirano da ulažemo u razvoj dece i sporta u našoj opštini“, kazao je Cvejić i posebno pohvalio Školu odobojke „Vidovdan“, koja broji skoro 200 mladih odbojkaša.

„Vi ste naš najveći resurs. Želim vam da ostvarite svoje snove i da postanete šampioni, kao i da svoju opštinu predstavljate u najboljem svetlu“, kazao je Cvejić.

Izvor :
Naša Gračanica, Medija centar Čaglavica