TOG: Otvoren javni poziv za „Cvet uspeha za ženu 2023“

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, Turistička organizacija Gračanice na inicijativu predsednice Opštine Gračanica Ljiljane Šubarić raspisuje javni poziv za nominovanje kandidatikinja za najuspešnije žene u opštini Gračanica pod nazivom – „Cvet uspeha za ženu 2023“.

„Turistička organizacija Gračanice poziva institucije, da direktno učestvuju i nominuju najbolje kandidatkinje stručnih zanimanja za dodelu nagrada u predviđenim kategorijama: politika, preduzetništvo, prava, socijalna i zdravstvena zaštita, javno informisanje, informaciono-komunikacione tehnologije i informaciono društvo, kultura, kauka i tehnološki razvoj, sport, obrazovanje i vaspitanje, civilno društvo, bezbednost“, navodi se u saopštenju.

Stručni žiri sastavljen od članica TOG- a, kao i žena na rukovodećim mestima u institucijama relevantnim za razvoj ženskog preduzetništva, doneće finalnu odluku o izboru najboljih.

Svečani prijem i dodela priznanja održaće se 9. marta u galeriji Doma kulture, a priznanja najistaknutijim kandidatkinjama u vidu statua i plaketa dodeliće predsednica opštine Ljiljana Šubarić sa ciljem da oda priznanje najuspešnijim ženama našeg društva za njihov rad, doprinos i stvaralaštvo, kao i promovisanje njihovog uspeha .

„Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj i afirmaciju za žene koje se uspešno nose sa izazovima, koje pokazuju inovativnost, odlučnost i kreativnost u poslovanju i kao motivacija za dodatne uspehe“, navode iz TOG-a.

Kandidatkinje su obavezne da uz konkursnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono pismo i jednu profesionalnu (anfas) fotografiju.

Prijave sa propratnom dokumentacijom poslati na mejl: konkurs.tog@gmail.com

Poziv je otvoren od 22. februara do 5. marta 2023.

Potrebnu dokumentaciju možete preuzeti: https://togracanica.org/?strana=336

Izvor :
TOG, Medija centar Čaglavica