TOG: Konkurs za najlepše dvorište opštine Gračanica

Turistička organizacija Gračanice u saradnji sa JKP „Ekologija“ raspisuje konkurs za takmičenje „Najlepše dvorište opštine Gračanica“.
Konkurs za najlepše dvorište opštine Gračanica je otvoren do 20.07.2022. godine. Od osnovnih podataka za prijavu na konkurs potrebno je da svi zainteresovani građani dostave fotografije svojih dvorišta ili balkona, ime i prezime, adresu i mesto, kao i kontakt telefon.
Svi zainteresovani građani mogu da se prijave putem telefona 038/748-267, na mejl konkurs.tog@gmail.com ili direktno u prostorijama TO Gračanice, koje se nalaze u ulici Cara Lazara (Tržni centar – III sprat), svakog dana od 9 do 15 časova.
Organizatori će nakon pristiglih prijava kontaktirati sve prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta, nakon čega će zajednička komisija TO Gračanice i JKP „Ekologija“ i predstavnika opštine Gračanica u saradnji sa inženjerom hortikulture/poljoprivrede odlučiti konačnog pobednika.
Vlasnici najlepšeg dvorišta ili balkona po proceni komisije će biti nagrađeni u vidu opreme za hortikulturu ili sadnica za potrebe održavanja i ulepšavanje dvorišta 21.09.2022. godine u okviru manifestacije „Dani opštine Gračanica“ i svetske akcije “Očistimo svet“.
Cilj ove aktivnosti je podizanje svesti lokalnog stanovništva o značaju održavanja životne sredine, kao i razvijanje pozitivnog odnosa prema zelenilu i cveću kod građana, uz istovremenu motivaciju da u pozitivnoj konkurenciji za izbor najlepših prostora unaprede stanje svog neposrednog okruženja.

Izvor :
TOG