TOG: Donatorsko-humanitarno veče za malog Luku 26. februara

S ciljem podrške dvanaestogodišnjem dečaku Luki Sekulić iz Gračanice, Turistička organizacija Gračanice i Opština Gračanica pokreću humanitarnu akciju i organizuju donatorsko veče. Kako navode u Turističkoj organizaciji Gračanica na donatorsko veče pozvane sve institucije i organizacije, fondacije, privredni subjekti, preduzeća, predstavnici medija, NVO-a kao i pojedinci sa područja naše opštine i šire.

„Svi predstavnici institucija koji se odazovu akciji biće pozvani na Donatorsko-humanitarno veče za Luku Sekulića, koje će biti održano u prostoru Centar Kafe-a u ponedeljak 26.02.2024. godine sa početkom od 20.00 časova“, navodi se u saopštenju TOG-a.

Luka Sekulić je iz dvanaestogidšnji dečak iz Gračanice, koji boluje od portne hipertenzije. Lukin život je ozbiljno ugrožen ovim stanjem i trenutno se nalazi u bolnici za decu Buzi u Milanu nakon što je izabran od strane Doktora za misije KiM na Kosovu i Metohiji i čeka na složenu operaciju koja će mu pomoći da se vrati normalnom životu. Međutim, neophodno je i da se Luki nakon ove operacije zameni peč na srčanom zalasku koji mu je ugrađen sa četiri meseci života, što iziskuje dodatne novčane troškove koje porodica Sekulić nije u mogućnosti da sama prikupi.

Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, sredstva podrške mogu uplatiti na sledeći način:

  • Dinarski račun: 205-9001012136292-68, Jelena Sekulić NLB Komercijalna banka, A.D Beograd
  • Devizni račun:1501011001726740 Bojan Sekulić, Raiffeisen bank
Izvor :
Medija centar Čaglavica