Stojanović o ilegalnoj gradnji u Čaglavici: Nečinjenje je krivično delo kao i činjenje

Radovi na izgradnji objekta nepoznate namene u Čaglavici i dalje se nastavljaju. Predsednik Srpskog nacionalnog pokreta Branimir Stojanović pozvao je predsednicu opštine Gračanica Ljiljanu Šubarić i direktorka Odeljenja inspekcije Opštine Gračanica Jelena Stojanović da reaguju, jer kako navodi, „to što branite gradnju ljudima u centru Gračanice a žmurite na ovu nelegalnu gradnju u Čaglavici može da znači da imate lični interes“.

Pri kraju naseljenog dela Čaglavice, nedaleko od puta ka Ajvalji u toku izgradnja objekata nepoznate namene na poljoprivrednom zemljištu.

„Pošto sva upozorenja na nelegalnu gradnju koja su bila u medijima nisu sprečila nelegalnu gradnju, evo još jedno podsećanje za gospođu Šubarić i direktoricu inspekcije da je nečinjenje krivično delo kao i činjenje. Кoji su vam motivi ja ne znam pouzdano ali vas pozivam da reagujete jer to što branite gradnju ljudima u centru Gračanice a žmurite na ovu nelegalnu gradnju u Čaglavici može da znači da imate lični interes.Кako god, dobronameran savet“, napisao je on na svom Fejsbuk profilu.

„Radite svoj posao odgovorno i jednako za sve“, poručuje Stojanović.