Sestre pale sa zgrade u Uroševcu, jedna preminula

Dve sestre Z.M (15) i A.M (18) pale su sinoć sa četvrtog sprata zgrade u Uroševcu, usled čega je jedna izgubila život, a druga zadobila telesne povrede.

Portparol policije u Uroševcu Kanun Veselji rekao je za Gazeta Ekspress da je starija sestra pokušala da spase mlađu.

„Slučaj je otvoren kao samoubistvo. Starija sestra pokušala da spasi mlađu, koja je preminula od zadobijenih povreda“, rekao je Veselji.

Osamnaestogodišnja devojka koja je pokušala da spasi svoju mlađu sestru nalazi se na lečenju u KKUK-u i zadobila je teške telesne povrede.

O ovom slučaju policija je obaveštena sinoć oko 21.35 časova.

„Policija je dobila informaciju da su u ulici ’Sander Prosi’ u Uroševcu dve devojke starosti 18 i 15 godina pale sa četvrtog sprata stambene zgrade i da su upućene na medicinsku pomoć u Urgentni centar u Uroševcu.

Kako je saopštila policija, devojčice u teškom zdravstvenom stanju upućene su na dalje lečenje u KKUK-Priština. Gde je kasnije potvrđena smrt 15-godišnje devojčice.

„Usled toga je preminula jedna od povređenih Z.M stara oko 15 godina, to su potvrdili lekari, dok je A.M star oko 18 godina ostao povređen. Regionalna policija Uroševca, istražitelji i regionalni krim tehničari su na licu mesta i po ovlašćenju tužioca iz Osnovnog tužilaštva u Uroševcu istražuju slučaj“, potvrdio je portparol Veseli.

Izvor :
Gazeta ekspres, Kim