Gradonačelnica Gračanice Ljiljana Šubarić: Pokreće se postupak o poništenju odluke o razmeni zemljišta

Gradonačelnica Gračanice Ljiljana Šubarić saopštila je večeras da je zajedno sa odbornicima Skupštine opštine i uz konsultacije sa predsedavajućim SO, a uvažavajući interese naroda, pokrenula postupak za poništenje predloga Odluke o razmeni opštinske nepokretne imovine donete na sednici 28. septembra.

„Na osnovu nadležnosti proisteklih iz Statuta Opštine Gračanica, a na zahtev više od 1/3 odbornika Skupštine opštine Gračanica, ukidanje ove odluke biće uvršteno na dnevni red sledeće sednice Skupštine opštine.S tim u vezi, o ovoj temi prethodno sam održala konsultacije sa predsedavajućim Skupštine opštine i odbornicima.

Iako i dalje smatramo da je odluka od 28. septembra bila opravdana i da su postojali valjani razlozi za njeno donošenje, ne želimo da bilo kojim potezom damo prostor izbledelim i potrošenim političarima da zarad svojih političkih interesa zloupotrebljavaju i pokušaju da manipulišu našim narodom u Gračanici.

Nama je u Gračanici pre svega potrebno jedinstvo i sabornost da prebrodimo sve izazove i nedaće koje su pred nama i uvek ćemo se u donošenju odluka rukovoditi interesima naroda, koji najbolje zna ko radi u njegovom interesu.

Zato ne želimo da dozvolimo da iko zloupotrebljava naš narod i to koristi za napad na Srpsku listu i državu Srbiju koji se jedini bore za naš ostanak i opstanak na ovim prostorima, a sloga i jedinstvo su naše najveće vrednosti“, saopštila je gradonačelnica Gračanica Ljiljana Šubarić.

Izvor :
Naša Gračanica, Medija centar