Pucnjava i tuča u centru Kosovske Mitrovice, ranjene dve osobe

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, potvrdio je oko ponoći za KoSSev da je nešto ranije došlo do incidenta u ulici Vardarskoj.

Policiji je sinoć oko 22.42 prijavljeno da je jedno lice najverovatnije povređeno u kafiću „Amnezija“ u Kosovskoj Mitrovici nakon čega su jedinice izašle na teren.

Radović je međutim, kazao za KoSSev da su tokom incidenta dve osobe ranjene iz vatrenog oružja – jedna u butinu, a druga u nožni prst.

Istraga je u toku, drugi detalji o ovom slučaju biće naknadno saopšteni nakon dobijanja preciznijih i potpunih informacija, poručio je Radović.

Nakon pucnjave, na licu mesta, viđen je i mladić koji hramlje, a tuča se nakon pucnjave nastavila i ispred kafića.

Na snimku koji je KoSSev objavio, vidi se da u njoj učestvuje nekoliko lica i to u dva obračuna, da se jedno lice iz jedne grupe obara na zemlju i da nastavlja da dobija udarce od strane više drugih mladića.

Istovremeno, više desetina mladih pobeglo je nakon pucnjave i napustilo kafić.

Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći koja je odvezla u bolnicu najmanje dve mlađe osobe.

U međuvremenu su stigli i pripadnici Kosovske policije. Oni su se potom uputili ka ulici koja vodi ka mitrovičkom KBC-u.

Inače, ove je druga tuča omladine u Kosovskoj Mitrovici za sedam dana. Prošle nedelje je osamnaestogodišnji učenik srednje Ekonomske škole izbo britvom maloletnog učenika i to u prostorijama škole.

Izvor :
KoSSev