Počinje nova sezona emisije „Heroji u doba koronavirusa“

Posle kraće pauze, Medija centar u Čaglavici nastavlja sa realizacijom emisije “Heroji u doba koronavirusa”. Nova sezona počinje od ovog petka.

Emisija “Heroji u doba koronavirusa” koju realizuje Medija centar u Čaglavici će kao i u prethodne dve godine na televizijama Herc, Kim, Puls i Mir, biti emitovana svakog drugog petka.

Autorka i voditeljka emisije Katarina Marinković otkriva šta sve čeka gledaoce u novoj sezoni.

“I dalje će moji gosti na prvom mestu biti predstavnici zdravstvenih ustanova, raznih institucija, organizacija i pojedinci iz svih zajednica na Kosovu, koji su na bilo koji način dali i daju doprinos borbi protiv koronavirusa. Naravno zvaću i ljude iz sveta privrede koji već dve godine trpe posledice ove pandemije. Takođe u predstojećem periodu i od samih građana očekujem predloge kad su u pitanju gosti, za koje smatraju da imaju šta zanimljivo da kažu o životu, radu, solidarnosti, humanosti i drugim pre svega pozitivnim stvarima u ovo vreme korone”, navodi Marinkovićeva.

Snimanje prve emisije nove sezone je već obavljeno, a biće emitovana u petak 04. februara od 21 sat.

“Ovu sezonu smo odlučili da započnemo na malo relaksiraniji način, pa smo u goste pozvali dva mlada momka iz sveta muzike Milana Jankovića Čorbu i Danila Đurića Londana, koji su na Kosovu, ali i šire, poznati po tome što na specifičan način svoje živote, dnevna dešavanja i neke životne situacije pretapaju u stihove i od toga prave muzičke hitove”, navodi Katarina Marinković.

Prva emisija “Heroji u doba koronavirusa” emitovana je 10. jula. 2020. godine, a do sada je realizovano 30 emisija. Nastavak realizacije ove emisije podržava Evropska zadužbina za demokratiju (EED).

Izvor :
Medija centar Čaglavica