Milena Popović: Oliver bi danas bio na Srpskoj listi i gostovao na Pinku

Milena Popović, poslanica SNS u Skupštini Srbije i nevenčana supruga ubijenog lidera Srba sa Kosova Olivera Ivanovića, u jednoj emisiji koja se prikazuje na Jutjubu, na pitanje, kako je moguće da gostuje na televiziji Pink, na kojoj je prikazivan spot koji je targetirao pokojnog Ivanovića, rekla je da se vodila time „da bi u ovom trenutku on sigurno gostovao na televiziji Pink posle tog spota“, prenela je Nova.

„Znam kako je funkcionisao i koliko je tolerantan bio, i da je zapravo znao šta je politička kampanja, i da mu se takve stvari nisu dešavale, a on je sad ubijen, pa je zato taj spot i problematičan, zato što se dogodilo ono što se dogodilo. Ali sam apsolutno sigurna da bi i on danas gostovao na televiziji Pinik u nekoj svojoj kampanji. Mi ne znamo, možda bi on bio danas na Srpskoj listi“, rekla je udovica Olivera Ivanovića.

Ona je dodala da niko ne može da joj kaže, da danas, nekoliko godina posle prikazivanja sramnog spota protiv Ivanovića, on ne bi gostovao na Pinku.

„Bio bi. Ja gostujem na Pinku tako kako bi on. A ja imam misiju mnogo važniju nego što bi bila njegova da se danas bavi politikom. Jer bi njegova misija bila da uradi nešto za Kosovsku Mitrovicu, a moja misija je da saznam ko je njega ubio. I ja ću otići bilo gde. I ne smatram da sam time uradila nešto loše za sebe i Olivera, a dobro za televiziju Pink. Ne. Sve što radim, radim sa jednim ciljem. I moj cilj je veći od svih političkih performansa, igri i svega ostalog“, tvrdi Milena Popović.

Izvor :
Nova.rs, Kosovo online