Lazić tvrdi da svi objekti KBC-a imaju grejanje; Zaposleni – sad ima, ali ga nije bilo

Nakon što je Medija centar u Čaglavici objavio vest, pozivajući se na svoje izvore koji su želeli da ostanu anonimni „da u pojedinim objektima KBC-a u Gračanici nema grejanja“, vršilac dužnosti direktora KBC-a Priština sa sedištem u Gračanici Bratislav Lazić demantovao je ove navode.

Pre nego što je Medija centar objavio vest da u pojedinim objektima KBC-a nema grejanja, u vezi s tim navodima obratio se i Bratislavu Laziću sa pitanjem „Da li je to tačno i ako jeste zašto nema grejanja”?

Odgovor Lazića stigao je tri sata kasnije, koji na njegovu molbu prenosimo u celosti.  

„U vezi vaše objave da u pojedinim objektima KBC Priština-Gračanica nema grejanja, obaveštavam vas da grejanje odlično funkcioniše u svim objektima KBC Priština-Gračanica i najoštrije demantujem objavljene informacije. Zahvaljujući Vladi Republike Srbije i Kancelariji za Kosovo i Metohiju, blagovremeno je obezbeđena adekvatna količina energenata opredljenih za aktuelnu grejnu sezonu kao i svega ostalog potrebnog za stabilno funkcionisanje KBC Priština-Gračanica“, naveo je Lazić.

Novinari Medija centra su nakon što su od Lazića dobili odgovor obišli Odeljenje hirurgije i ginekologije u Gračanici gde su se uverili da grejanje funkcioniše ali su od zaposlenih saznali da do jutros grejanja nije bilo.

„Jutros nije bilo, sad da“, rečeno nam je kratko.

Medija centar poseduje i dokaz u vezi sa ovim tvrdnjama.

Izvor :
Medija centar Čaglavica