Кonkurs za “Najlepše dvorište opštine Gračanica”

Turistička organizacija Gračanica u saradnji sa „JKP Ekologija“ raspisuje konkurs za takmičenje „Najlepše dvorište opštine Gračanica“.

Konkurs za najlepše dvorište opštine Gračanica je otvoren do 10.08.2024. godine. Svi zainteresovani građani mogu se prijaviti putem Fejsbuka ili Instagram stranice Turističke organizacije Gračanica, mejl adrese konkurs.tog@gmail.com ili direktno u prostorijama TOG-a radnim danima od 10.00 do 14.00 časova.

“Potrebno je da svi zainteresovani građani dostave fotografije svojih dvorišta ili balkona, kao i ime i prezime, adresu, mesto i kontakt telefon“, saopšteno je iz TOG-a.

Organizatori će nakon završetka roka prijave, kontaktirati prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta i balkona, nakon čega će zajednička komisija TOG – a, JKP „Ekologija“ i predstavnik opštine Gračanica, u saradnji sa inženjerom hortikulture odlučiti konačnog pobednika.

Vlasnici najlepšeg dvorišta ili balkona po proceni komisije će biti nagrađeni u vidu opreme za hortikulturu ili sadnica za potrebe održavanja i ulepšavanje dvorišta u iznosu od 100 evra za prvo mesto, 80 evra za drugo mesto i 70 evra za treće mesto.

“Cilj ove aktivnosti je podizanje svesti lokalnog stanovništva o značaju održavanja životne sredine”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor :
TOG