Kik boks klub „Šakal“ obeležava 11 godina postojanja

Kik boks klub “Šakal” danas obeležava 11 godina postojanja. Klub je sa radom počeo 2013. godine i za ovo vreme kroz klub je prošlo više od tri hiljade članova svih uzrasta. Članovi kluba zajedno sa trenerom i prijateljima jubilej večeras obeležavaju uz malu privatnu žurku i koncert.

Trener i osnivač kik boks kluba “Šakal” Slobodan Stanisavljević kaže da je za sve ove godine rada i postojanja najponosniji na vrhunske rezultate koje su postigli članovi ovog kluba  na različitim domaćim, međunarodnim, ali i svetskim takmičenjima gde su osvojili  preko 90 medalja.

“Hvala što ste došli i što ste članovi kluba. Idemo dalje tu gde smo stali. Gde ja budem stao Goca i Jelena (članice kluba) da nastave, a posle njih neko mlađi i, eto, nemojte da dozvolite da se “ova priča” ugasi, ja ću da se borim koliko mogu i hvala što ste moji prijatelji i što održavamo klub zajedno”, rekao je Slobodan Stanisavljević.

Stanisavljević navodi da je posebno ponosan i na to što poslednjih godina većinu članova ovog kluba čine žene, svih uzrasta, i što na taj način, ističe on, žene Gračanice razbijaju predrasude da je boks sport samo za muškarce.

Iako nije uvek bilo pomoći, podrške i razumevanja za rad i funkconisanje kluba od relevantnih institucija i pojedinaca Slobodan Stanisavljević poručio je da neće odustati u svojoj nameri da klub i dalje opstaje i da u njemu bude što više dece. 

Prostorije kik boks klub „Šakal“ nalaze se u Hali sportova u Lapljem Selu.

Izvor :
Medija centar Čaglavica