Javni poziv za obuku konobara

U sklopu projekta “Promocija i održivi razvoj turizma u opštini Gračanica 2022” koji finansira opština Gračanica, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga u lokalnim ugostiteljskim objektima i poboljšanje mogućnosti zapošljavanja za mlade koji žive na teritoriji opštine Gračanica, Turistička organizacija Gračanice i ove godine organizuje besplatnu obuku konobara.

TO Gračanice poziva sve zainteresovane osobe i ugostitelje da se prijave za obuku konobara koja će se održati u periodu od 06.06. do 13.06.2022. godine.

Svi ugostitelji koji žele da poboljšaju kvalitet usluge i zainteresovani su za obuku konobara kao i nezaposlena lica, mogu se prijaviti svakog radnog dana od 9 do 15 časova, najkasnije do 03.06.2022. godine putem imejl adrese: konkurs.tog@gmail.com, ili na broj telefona: +38138748267, takođe možete doći lično u prostorije TO Gračanice, koje se nalaze u zgradi Tržnog centra na trećem spratu.

Obuka će se sastojati iz teorijskog i praktičnog dela, a nakon realizovanog nastavnog plana i završene obuke polaznici polažu završni ispit. Svim učesnicima je obezbeđena potrebna literatura za polaganje ispita. Polaznici obuke koji polože završni ispit na kraju dobijaju sertifikat.

Obuka je predviđena za 10 nezaposlenih koji su zainteresovani za rad na poziciji konobara. Obuka za nezaposlene je besplatna. Mogu  se prijaviti svi zainteresovani između 16 i 35 godina, a posebno ohrabrujemo žene i pripadnike romske zajednice da se prijave za obuku.

Izvor :
Turistička organizacija Gračanice