Iskrivljena elektro bandera u Lapljem Selu preti da napravi problem

Meštani Lapljeg sela u ulici Vojvode Putnika zabrinuti su jer je već više od godinu dana drveni električni stub (bandera) je iskrivljen i prema rečima pojedinih meštana pitanje je dana kad će se srušiti i napraviti ozbiljan problem.

Stub se nalazi u naseljenom delu sela u blizini restorana Bela vista, a meštani su kako tvrde više puta KEDS-u prijavljivali ovaj problem.

Miodrag Đorić koji živi u ovoj ulici za Medija centar kaže da je ovaj stub postavljen pre više od 50 godina.

„To je postavljeno još kad je Tito bio živ. Sve je trulo u zemlji i zato se nakrivila, dotrajala je i samo je drži druga žica koja je vezana za drugu banderu. Ne daj bože da padne može neko da strada“, navodi Đorić.

Prema njegovim rečima nije mu jasno zašto KEDS ne zameni ovu banderu, kad meštani redovno izmiruju svoje račune.

„Svi plaćamo redovno struju, ali džaba, niko ne održava ovo. Treba da se održava, da se ovo promeni, ovo nema nigde u svetu“, navodi Đorić.

Drugi meštanin koji je želeo da ostane anoniman kaže da je zbog ovog problema ugrožena bezbednost svih porodica koje žive u blizini ovog stuba.

„Prvo, ako se sruši, a srušiće se samo je pitanje dana kad, može da padne na nekog i ubije ga. Takođe može da izazove požar u nekom domaćinstvu, a da ne pričam o tome što će svi aparati koji rade na struju da nam pocrkaju. Ne znamo više šta da radimo, samo ja sam četiri, pet puta prijavio ovaj problem i ništa, dođu iz KEDS-a vide i odu“, navodi meštanin Lapljeg Sela.

Izvor :
Medija centar Čaglavica