HO Svi za Kosmet: Pomoć osnovnoj školi u Koretištu kod Gnjilana

Humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“, u sklopu akcije podele školskog pribora, donirala je osnovnoj školi u Koretištu nastavna sredstva, kao i ostale predmete potrebne za rad sa decom.

OŠ „Bora Stankovi“ koja se nalazi u ovom selu, nadomak Gnjilana, broji 140 učenika, a u sklopu nje radi i jedno istureno odeljenje u selu Straža.

Organizacija je za učenike donarala: smart TV, dve bele table za zid, markere u boji i brisače markera za bele table, jednu tablu od plute za kačenje dečijih radova, električni globus, hamer papire, slagalice, slovarice i plastelin, naveli su iz HO „Svi za Kosmet“.

Ista organizacija je ovoj školi pružila još jednu pomoć.

Nedavno su, kako su saopštili, donirali sredstva za renoviranje učionice za predškolce, kada su dobili i molbu za pomoć u opremanju prostorije nastavnim sredstvima i ostalim predmetima potrebnim za rad sa decom u tom uzrastu.

HO „Svi za Kosmet“ u kontinuitetu prikuplja i donira sredstva za narod na KiM, kojima je pomoć najpotrebnija.

Nedavno je donirala skener za rano otkrivanje smetnji sluha kao i svu prateću opremu dečijem odeljenju bolnice u Pasjanu, Zdravstvenog centra Gnjilane.

A već sedmu godinu zaredom, pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za paketiće za decu sa KiM koja traje do 25. decembra.

Izvor :
Kossev