Heroji u doba koronavirusa opet od petka na TV Herc, TV KIM, TV Puls i TV Mir

Nakon letnje pauze, na kanalima TV Mreže ( TV Herc, TV Puls i TV Mir ) i RTV KIM od petka 08.10.2021. godine, ponovo kreće emisija “Heroji u doba koronavirusa”, koju realizuje Medija centar u Čaglavici.

Emisija “Heroji u doba koronavirusa” će kao i proteklih godinu dana biti emitovana u terminu od 21 čas, svakog drugog petka, a osim na TV stanicama, biće emitovana i na jutjub kanalu i Fejsbuk stranici  Medija centra.

Autorka i voditeljka emisije Katarina Marinković kaže da nova sezona kreće bez bitnijih promena.  

“Gledaoci će i narednih meseci imati priliku da upoznaju predstavnike organizacija, institucija i brojne pojedince koji daju svoj doprinos borbi za suzbijanje koronavirusa. U narednim emisijama će učestvovati i ljudi koji su se tokom korona krize u svom radu suočavali sa brojnim izazovima, kao i oni koji su u poslednjih godinu i po dana pokrenuli ili realizovali neke svoje poslovne i druge ideje i projekte od javnog značaja”,navodi Katarina Marinković.  

 

Gosti prve emisije u novoj sezoni biće Vesko Stojković predsednik Saveza penzionera KiM i Udruženja penzionera Gračanica i Gordana Toskić profesorka i civilna aktivistkinja.

Prva emisija “Heroji u doba koronavirusa emitovana je 10. jula 2020. godine, a do sada je realizovano  25 emisija. Realizaciju emisije u proteklom periodu podržali su; Kosovska fondacija za otvoreno društvo ( KFOS ), Kosovski tim Ujedinjenih Nacija ( UNKT ), Kosovska fondacija za civilno društvo ( KCSF ) i Ambasada Švajcarske na Kosovu.

Naredni serijal od pet emisija podržava Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

Izvor :
Medija centar Čaglavica