Elektrosever: Otvoreni smo za sva pitanja

Kompanija „Elektrosever“ pozvala je potrošače električne energije na severu Kosova da – ukoliko imaju bilo kakvu nedoumicu ili pitanje u vezi sa ugovorima za snabdevanje električnom energijom i računima – posete prostorije ove kompanije u severnom delu Mitrovice, te poslovnice u ostale tri opštine na severu, ili da to učine putem telefona ili elektronske pošte.

„Građani sve informacije mogu dobiti u poslovnicama i upravnoj zgradi društva Elektrosever ili putem telefona, na broj 028-422-775, odnosno na mejl adresi reklamacije@elektrosever.com . Radno vreme poslovnica za rad sa građanima je radnim danima od 8 do 14 časova. Svaka reklamacija biće pažljivo i detaljno razmotrena i kupac će biti blagovremeno obavešten“ – saopšteno je iz Elektrosevera.

Dodaju i da stoje na raspolaganju svim svojim korisnicima za odgovore na sva potencijalna pitanja i nedoumice.

Od prošlog meseca i zvanično se posle 25 godina počelo sa naplatom električne energije na severu Kosova u okviru kosovskog sistema. Građanima su počeli da stižu drugi po redu računi, ali umesto najavljenog paušala, ovog puta iznosi su za utrošenu električnu energiju, iako stari strujomeri prethodno nisu baždareni i eventualno zamenjeni.

Na ovo su upozorili iz Srpske demokratije iz koje su, kako su naveli, pokvarenim jajima gađali objekat Elektrosevera u severnom delu Mitrovice.

Izvor :
Radio Kontakt Plus