Duda Balje optužuje komandira policijske stanice u Gračanici za uznemiravanje. Komandir za Medija centar – Ima ko se time bavi!

Poslanica u Skupštini Kosova Duda Balje tvrdi da komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković psihički maltretira policajku iz bošnjačke zajednice Milhatu Ćelu.

Balje je na Fejsbuku napisala da je policajka Ćela koja u policiji Kosova radi 19 godina danas bila u kosovskom parlamentu.

“Uznemirana, uplakana, uplašena, sa stanjem koje je vidno jako loše i sve to kao posledica psihičkog matretiranja od strane komandira policiske stanice Gračanice g.Bratislava Trajkovića”, napisala je Balje.

Duda Balje je navela i da se nakon prijave u Inspektoratu policije Kosova (IPK), “nije ništa promenilo, jer ( policajka Ćela ) nije dobila nikakav odgovor”

“Molim nadležne institucije, policiju i IPK, kao i ministrstvo da se potrude da se ovaj slučaj preispita i da ne dozvole da se ovakvi slučajevi dešavaju”, navela je Duda Balje.

Komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković za Medija centar nije želeo da komentariše ovu situaciju, rekavši da se time “bave nadležne institucije”.

“Nemam šta da kažem, ima ko se bavi time, to je bilo pre 10 dana”, rekao je kratko Trajković.

Izvor :
Medija centar Čaglavica