Čaglavica: Počela rekonstrukcija glavne ulice

U Čaglavici su danas počeli radovi na rekonstrukciji dela glavne ulice u ovom selu, u dužini od 560 metara. Početak radova  obišlaje  i gradonačelnica Gračanice Ljiljana Šubarić  sa direktorkom Odeljenja za urbanizam Aleksandre Đokić i direktorom Odeljnja javnih službi Vladicom Trajkovićem.

„U prethodnim danima opština Gračanica je sanirala nekoliko ulica u Gračanici, Lapljem selu i Preocu. Takođe radimo i na rekustrukciji glavne ulice u Gračanici, ulice „Cara Lazara“. Danas sa saradnicima obilazimo radove u Čaglavici, sa početkom asfaltiranja ulice „Stefana Nemanje“. Pored asfaltiranja biće napravljeni i trotoari. Ono što želim da kažem je da metar po metar asfalta mi stižemo do svog cilja, a naš cilj je da asfaltom stignemo do svih i svakog“, rekla je Šubarić.

Početku radova prisustvovao je i predsednik sela i odbornik u Skupštini opštine Gračanica Nebojša Marković, koji je tom prilikom rekao da će novi put biti od velikog značaja kako za meštane ovog sela tako i za sve one koji tim putem prolaze.

„Veoma je značajno zbog velike frekvencije saobraćaja. Ova ulica prosto nije mogla da  da odgovori potrebama. Radiće se proširenje ulice, asfaltiranje i postavljanje trotoara što će doprineti bezbedni za sve učesnike u saobraćaju“, rekao je Marković.

Opština Gračanica trenutno radi i na rekonstrukciji trotoara u Gračanici u glavnoj ulici.

Izvor :
Medija centar Čaglavica