Automobil ukraden u Gračanici pronađen u Srbici

Jedan od automobila koji je juče u Gračanici prijavljen kao ukraden pronašla je danas Kosovska policija u Srbici, potvrdio je za Kallxo.com portparol policije za region Južne Mitrovice Avni Zahiti.


„Policijski istražitelji u Policijskoj stanici Srbica, tokom današnjeg dana su uspeli da identifikuju i pronađu automobil koji je dan ranije prijavljen kao ukraden u Policijskoj stanici u Gračanici“, rekao je Zahiti.

On je dodao da su policijski istražitelji locirali mesto gde se nalazio automobil marke BMW i prilikom provere utvrdili da se radi o automobilu koji je dan ranije prijavljen kao ukraden.

„Policijski istražitelji su na osnovu informacija i preduzetih konkretnih radnji, na osnovu podataka o vrsti vozila i drugih elemenata u vezi sa slučajem, danas u podne, u gradu Srbica, locirali mesto na kome se nalazio BMW i prilikom provere podataka o vozilu ispostavilo se da je u pitanju vozilo koje je dan ranije prijavljeno kao ukradeno na području Gračanice“, dodao je Zahiti za Kallxo.com.

On je kazao i da slučaj prosleđen na dalje istražne radnje istražiteljima Regionalne direkcije u Prištini.

Portal Kallxo.com preneo je da su juče na teritoriji opštine Gračanice ukradena dva automobila.

Kako se navodi jedan slučaj dogodio se u 04 časova ujutru, kada je građanin policiiji prijavio da su mu nepoznate osobe ukrale automobil, a drugi slučaj istog dana u 22:07, gde je takođe prijavljena krađa automobila.

Izvor :
Kallxo.com