Zvaničnici čestitali Novu godinu

Zdravlje, sreću, uspeh a pre svega mir poželeli su predstavnici vlasti i institucija u Novoj 2023. godini.

Kurti čestitao Novu godinu posetom radnicima KEK-a

Premijer Kosova Aljbin Kurti obišao je, pred Novu godinu, zaposlene Energetske korporacije Kosova (KEK).

„Slavimo sa onima koji rade za nas, koji obezbeđuju večeras svetlost. Želim srećnu Novu 2023. godinu svima vama, dragi građani, porodice, prijatelji i kolege“, poručio je on.

„Uoči Nove godine, vama, vašim porodicama i vašim najmilijima želim srećnu čast, punu zdravlja i sloge. Srećna 2023!“, navela je predsednica Kosova Vjosa Osmani.

Vučić: Nema predaje. Srećna Nova godina

„Želim vam dobro zdravlje, da ekonomski napredujemo još brže. Da plate i penzije još brže rastu. Da sačuvamo mir. Da gradimo zemlju, da radimo, da verujemo u sebe. Da volimo našu Srbiju i da se za nju borimo. Nema predaje. Srećna Nova godina!“, naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Brnabić: Porodica i prijateljstvo su najveće bogatstvo

Građanima su Novu godinu čestitali i premijerka Ana Brnabić.

„Svim građanima Republike Srbije čestitam Novu godinu sa željom da, pre svega, donese dobro zdravlje, uspeh i sreću. Želim da nam Nova godina donese više stabilnosti kako bismo sa novom energijom nastavili da radimo, da stvaramo novu i drugačiju Srbiju i bolju budućnost za sve građane našeg regiona. Nadam se da će nas duh praznika podsetiti da su upravo porodica i prijatelji najveće bogatstvo i da će nam dati dobru energiju za lična i profesionalna dostignuća u Novoj godini“, navela je Ana Brnabić u svojoj čestitki.

Spirić: Neka 2023. donese vedrije dane

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić čestitao je građanima novogodišnje praznike i poželeo da 2023. donese vedrije i bolje dane.

“Poželeo bih svim sugrađanima da i u nastupajućoj godini budu mudri i istrajni i da godina pred nama bude godina mira i stabilnosti” stoji u čestitki.

Šubarić: Srećna i uspešna Nova 2023. godina

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić čestitala je svim građanima lokalne samouprave Novu 2023. godinu.

„Svim građanima naše opštine želim puno zdravlja, napretka, radosti i lepih trenutaka u Novoj 2023. godini. Verujem da će godina koja je pred nama biti još uspešnija od predhodne, kao i da ćemo zajedno nastaviti da gradimo bolju i lepšu opštinu. Moramo nastaviti da predano radimo, da činimo sve da mlade ljude utemeljujemo za ovaj prostor a starijima da stvorimo uslove da ovde rade, privređuju i leče se, da naše obrazovanje i zdravstvo unapređujemo, da nastavimo da radimo na sređivanju infrastrukture i realizujemo započete ideje. Ostajemo vaš servis i nastavljamo sa ravnomernim ulaganjem u svim mestima naše opštine. Svima želim dobro zdravlje, lično i porodično zadovoljstvo. Srećna Nova 2023.godina!“

Izvor :
Kim