Srpska lista: Neće proći pokušaji Kurtija i Svečlje da zastraše srpski narod

„Nastojanje Aljbina Kurtija i njegovog potrčka Dželala Svećlje da nelegalnom izgradnjom baza za svoje specijalne jedinice, jednodnevnim izletom na jezeru i otimanjem srpskih imanja na severu Kosova i Metohije, zastraše srpski narod i okupiraju naše opštine neće proći”, saopštila je Srpska lista.  

U saopštenju se navodi da “ni stotine vaših specijalaca neće uspeti da zaplaše srpski narod. Složniji nego ikad branićemo svoje kućne pragove i svoje porodice”.

Dodaje se i da je bilo mnogo onih koji su pokušali da porobe i okupiraju srpski narod, s toga kako navode pozivaju mentore Aljbina Kurtija da dobro razmisle pre nego pruže podršku za ove nelegalne aktivnosti.

“Srpski narod želi mir, ali i slobodu, i neće dozvoliti da postane rob u svojim opštinama, na svojim vekovnim ognjištima.

Imajte na umu da ste ovde na našoj zemlji, da vas niko nije zvao, da otimanjem srpske zemlje i maltretiranje našeg naroda najdirektnije ugrožavate mir na ovom prostoru i da nikada nećete zagospodariti severom Kosova i Metohije”, navodi se u saopštenju Srpske liste dostavljenom medijima.

Izvor :
Srpska lista, MC