Predizborna kampanja u Gračanici – Za glas moraju da ubeđuju i najbližu rodbinu?

Na Fejsbuk stranici “Srpska lista Gračanica” proteklih dana objavljene su brojne fotografije,  pod naslovom , “kadidati za odbornike za SO Gračanica ispred Srpske liste u kampanji sa građanima”.

Međutim, sudeći po fotografijama, među “građanima” koje su pojedini kandidati obišli u predizbornoj kampanji su  i njihovi najbliži članovi porodica i bliski rođaci.

Kandidat za odbornika Nebojša Marković iz Čaglavice, obišao je četiri svoja bliska rođaka u svom komšiluku u Čaglavici, gde se  fotografisao, pokazujući im “glasački listić” za koga da glasaju. U pitanju su njegova braća i stričevi Vukojica Marković, Dragan Marković, Jovica Marković i Momčilo Marković.

Kandidatkinja za odbornicu doktorka Sonja Ilić Odalović, je pored nekoliko građana, obišla i svoju majku Ljubinku, kojoj je uručila promotivni materijal Srpske liste.

Za glasove kod svoje rodbine bori se i kandidat za odbornika Dušan Borisavljević iz Gračanice, koji je u predizbornoj kampanji u Gračanici posetio svoje bliske rođake  Novicu Filipovića i Milijanu Arsić.

Izvor :
Medija centar Čaglavica