Oglasio se Milan Radoičić

Potpredsednik Srpske liste Milan Rodoičić putem saopštenja poručuje da „nema nikakve veze sa optužbama koje mu se stavljaju na teret“ i poručuje da „to znaju i oni koji su ovaj politički progon naručili, kao i oni koji ga sprovode“.

„Od svih zlodela koja su u prošlosti hteli da mi pripišu ovo je najbizarnije, što samo dokazuje koliko su i albanske marionete i njihovi strani mentori očajni i nemoćni. Ja sam odavno shvatio da ću štiteći svoj narod na Kosovu i Metohiji ugroziti sebe, svoju porodicu i prijatelje, i steći moćne neprijatelje, ali sam odlučan da me ovi napadi ne pokolebaju, ma koliko moćni bili oni koji bi da me proteraju sa Кosova i Metohije i odvoje od mojih hrabrih sunarodnika“, naveo je Radoičić u saopštenju.

Radoičić dodaje da će “svim sredstvima nastaviti da se bori za istinu o zulumu koji srpski narod trpi na Kosovu i Metohiji” iako se, kako kaže, oni “koji ga progone ne služe pravom, već silom”.

“Ako bilo ko na Kosovu i Metohiji, da li iz institucija ili međunarodni predstavnici, misli da me ovakvim lažnim optužbama mogu zauvek proterati sa Kosova o Metohije ili odvojiti od mojih sunarodnika i oslabiti borbu za Srbiju i srpstvo, grdno se vara“, zaključio je Radoičić. 

Izvor :
Medija centar Čaglavica