Novi Sad: Regionalna konferencija „Mediji za sve“

Dvodnevna završna konferencija regionalnog projekta „Mediji za sve (Media for All)“, koja se održava 17. i 18. maja, počela je u Novom Sadu.

U organizaciji Britanskog saveta, i uz prisustvo blizu dve stotine učesnika iz celog regiona, u Novosadskom hotelu Šeraton počela je završna konferencija projekta „Mediji za sve“.

Na konferenciji učestvuju predstavnici medija, nevladinih organizacija, konsultanata i predstavnika partnerskih organizacija Intec, Birn i Tomson fondacije.

Događaj je otvorio Dominik Otvej, zamenik ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva u Srbiji, nakon čega je pozdravni govor održao i Piter Braun, direktor Britanskog saveta za zapadni Balkan.

U okviru dvodnevnih događanja konferencija će u okviru deset različitih panela ugostiti preko četrdeset panelista iz Srbije, Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Kosova, kao i predstavnike donatora i organizatora.

Lokalni kosovski mediji i nevladine organizacije koji učestvuju na ovoj konferenciji su, između ostalih i Radio Goraždevac, Gračanica onlajn, RTV Puls, Cohu, Birn, Romtegra, Romano Avazo i Radio Kim.

Izvor :
RTV KIM