Na mejl Kosovo online stigla dojava o bombi, evakuisane i druge redakcije

Na mejl redakcije Kosovo online koja se nalazi u Beogradu stigla dojava o bombi na ukrajinskom jeziku, evakuisani i zaposleni Kurira koji je u istoj zgradi, prenosi list Danas.

Sinoć oko 21 sat stigla je anonimna dojava da je bomba postavljena u zgradi u kojoj se nalaze redakcije Kosovo online i Kurira.

Dojava je stigla na mejl portala Kosovo online.

Kako iz tog medija javljaju, stigla je pretnja o postavljenoj eksplozivnoj napravi koja će biti aktivirana, kako je navedeno, u 22:15 časova.

„U vašim prostorijama postavljena je eksplozivna naprava koja će eksplodirati tačno u 22:15. časova. Slava Ukrajini“, navedeno je u pomenutom mejlu koji je napisan na ukrajinskom jeziku, prenosi Kosovo online.

Kako iz Kurira navode, brzo je stigla policija i naređeno je da se zgrada evakuiše.

Nakon provere konstatovano je da u zgradi nema eksplozivne naprave, te je zaposlednima dozvoljeno da se vrate na radna mesta.

Inače, na istoj adresi, u Vlajkovićevoj 8 u Begradu, funkcioniše nekoliko medija: Kosovo online, Kurir, Mondo, Espreso i Kurir televizija, čiji su se zaposleni kako piše Kurir, vratili na svoja radna mesta zahvaljujući brzoj reakciji policije.

Izvor :
Danas,RTK, KIM