Gradonačelnik Zvečana smenio svoju zamenicu Slađanu Pantović

Gradonačelnik  Zvečana Iljir Peci razrešio je dužnosti danas svoju zamenicu Slađanu Pantović. Peci je na svom fejsbuk profilu objavio da je ovu odluku doneo, jer kako je naveo, „zamenica predsednika opštine nije izvršavala svoje dužnosti, prekoračila je ovlašćenja i nije služila građanima opštine“.

„Uprkos tome, nastaviću da radim i služim na osnovu svojih obaveza, dužnosti i nadležnosti kao gradonačelnik svih građana opštine Zvečan, bez razlike“, napisao je Peci na svom fejsbuk profilu.

Podsetimo, Slađana Pantović juče se u zgradi Vlade sastala sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, sa kojim je, kako je navela, razgovarala o budućim projektima i investicijama u opštini Zvečan. Navela je i da je sa Kurtijem razgovarala o nezaposlenosti i pomoći poljoprivrednicima navodeći da su ta pitanja „svakodnevni problemi sa kojima se suočavaju građani opštine Zvečan“.

Takođe se i zahvalila Kurtiju koji je, prema njenim rečima, „izrazio svoju spremnost i punu želju da pomogne dalji razvoj opštine Zvečan i da izađe u susret i pomogne građanima“.

„Da bi se stišale strasti i nemiri mora da postoji uzajamna saradnja, poverenje i pomoć, jer bez poverenja i saradnje ne može se rešiti ništa, jer inatom idemo na štetu sebi, a to nam nije u interesu“, napisala  je juče Slađana Pantović na svom fejsbuk profile.

Slađana Pantović jedina je iz srpske zajednice učestvovala na vanrednim lokalnim izborima na severu 23. aprila, kao kandidatkinja za gradonačelnicu Zvečana.

Izvor :
Medija centar Čaglavica