Gradonačelnica Raniluga: Tehnička greška – ovo je moje saopštenje!

Sat vremena nakon što je Medija centar u Čaglavici objavio vest pod naslovom „Gradonačelnice Raniluga i Gračanice poslale medijima potpuno isto saopštenje za javnost”, gradonačelnica Raniluga Katarina Ristić Ilić poslala je medijima novo saopštenje, pod naslovom “Saopštenje gradonačelnice Raniluga (ISPRAVAK)”.

Gradonačelnica Raniluga je navela da je “došlo do tehničke greške”, ne navodeći druge detalje. Uz izvinjenje “zbog neprijatnosti” gradonačelnica Katarina Ristić Ilić je poslala još jedno saopštenje za javnost, navodeći da je to njeno saopštenje, koje prenosimo u celosti.

“U trenutku strašne krize koja pogađa čitav svet izjave kojima se očigledno kriminalizuje čitav srpski narod na Kosovu i Metohiji od strane ministra policije Dželala Svečle izazivaju strah među našim narodom koji se svakodnevno suočava sa problemima i napadima.

Ovakve izjave su napad na svakog Srbina bez obzira da li živi na jugu ili severu, i oni najdirektnije podgrevaju međuetničku netrpeljivost čiji je rezultat po pravilu napad na naše građane ili na njihovu imovinu.

Pozivam međunarodne predstavnike da hitno reaguju i ne dozvole da neodgovorni pojedinci ugrožavaju mir na ovim prostorima”, navodi se u saopštenju gradonačelnice Raniluga Katarine Ristić Ilić.

Izvor :
Medija centar Čaglavica